13 martie 2017

Black is my happy color

Hey beauties! 

  La începutul săptămânii trecute, vă arătam pe pagina mea un machiaj și un nou model de unghii. De obicei, nu prezint machiaje pentru că nu cred că am abilitățile necesare pentru asta și să fiu sinceră nu mă ajută nici fața. :)) Dar din când în când, îmi place să mă joc. Și când iese ceva ok, îmi fac curaj ca acum și vă arăt și vouă. 
  Ideea make up-ului a pornit de la manichiura pe care tocmai o terminasem de realizat. ♥ 
  Mi-a plăcut foarte mult contrastul dintre accentele florale și unghiile negre matifiate. Și fiindcă aveam mai mult timp la dispoziție în după-amiaza respectivă, mi-am zis: "Cum ar fi dacă aș desena câteva floricele și pe față?". Cu vopselele acrilice din dotare și puțină răbdare, m-am pus pe treabă. Iar rezultatul este cel din colajul de mai jos.
  Întâi am aplicat o bază de machiaj, un fard discret sclipicios și apoi mi-am conturat ochii cu eyeliner. Iar în colțul extern, lângă codița trasată, am pictat floricele exact ca cele de pe unghii. Am pozat rapid "capodopera" și acum o public și aici, ca să rămână în arhiva blog-ului. ^_^ 


  Vin și cu un pictorial pentru manichiura aceasta. O să vedeți cât de simplu este modelul, deși la prima vedere poate părea complicat. Vă doresc o săptămână minunată! 
Și nu lăsați vremea mohorâtă să vă strice planurile! 
xoxo,
M.
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu