17 septembrie 2016

September's nails challenge - Textured

Salutare!

  A venit momentul mult așteptat din weekend! Ziua când trebuie să vă arăt manichiura pregătită în decursul săptămânii. Eu postez cu mare entuziasm, chiar și acum după 9 luni de când s-a lansat colaborarea.
  Pe lângă tema Textured, vă prezint și un review pentru benzile protectoare de pe site-ul Nurbesten.de. Am primit setul #01, cel de culoare roșie. Acesta este protejat de o folie transparentă și conține 10 benzi. Sunt disponibile la prețul de 2,35€, dar pot fi achiziționate cu o reducere de 10% dacă folosiți codul MBEL10.


  Sunt confecționate din plastic, au o parte adezivă și pot fi folosite la tehnicile: stamping, water marble, gradient etc. Se desprind ușor de pe folie, dar plasarea lor în jurul cuticulelor este o operațiune puțin mai dificilă când trebuie să faci și poze. Le-am pus la încercare, realizând un degrade texturat. 


Golden Rose Holiday #85, #83 și #66.  

  Un gradient texturat necesită răbdare, pentru a obține acel efect deosebit pe care ojele de acest gen îl oferă. Cu cele obișnuite, nu-mi iese frumos... Apar bule și de fiecare dată sunt nevoită să șterg manichiura. Dar datorită temei, mi-a venit ideea să încerc și ojele texturate. În sfârșit, a ieșit ceva frumos care poate fi prezentat și publicului! :D Pe 2 unghii, am desenat un model floral cu acuarele. 

  Eram curioasă să testez benzile, ca să pot face o comparație între ele și soluția peel-off. Mi-au fost de mare ajutor la realizarea manichiurii, dar optez pentru soluție. Este mai ușor de folosit și nici nu îmi ia așa mult timp la aplicare.

Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
Andra Kat- http://andrakat.com
Gabi - http://paginidezisinoapte.ro
Deyutza http://deyutza87.blogspot.ro/
Raluca Denise - https://www.instagram.com/babyralukutza/
Claudia - http://www.claudiaschoice.ro/
Emilia-http://manichiurisimple.blogspot.ro/
Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
Cristina-http://nailsartconcristina.blogspot.com.es/
Alina - www.alinapink.ro
Violeta - https://www.instagram.com/alexandruvioleta/ 
Pe curând!  
M.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu