14 septembrie 2016

Review My-Dear colour-changing nail polish

Bună!
  
  Oja minunată de astăzi nu ar avea nevoie de o prezentare, deoarece aspectul ei spune totul. Este vorba despre My-Dear A026, o ojă termo cu glitter. Pentru pozele de prezentare, am aplicat-o în 3 straturi, deoarece are o consistență mai apoasă. Vine într-un gramaj micuț de 6 ml și este disponibilă spre vânzare pe Nurbesten la prețul de aproximativ 14 lei.  


  
  Are glitter, își schimbă culoarea la variații de temperatură și este și o ojă peel-off. Când ne plictisim de ea, se îndepărtează foarte ușor de pe unghii, fără ca acestea sa aibe de suferit. Ideea este că nu rezistă mai mult de 2 zile, datorită acestui aspect. Dar pe mine nu m-a deranjat așa mult. Ba din contră, am fost mulțumită că nu am mai pierdut minute bune cu îndepărtarea glitter-ului. Adio folie de aluminiu și dischete îmbibate în dizolvant sau acetonă! Ce-i drept, ar fi mers și un model ștampilat peste, dar nu am avut prea mult timp la dispoziție.
Dacă folosiți codul MBEL10, aveți o reducere de 10% din comandă. Este valabil doar pentru produsele care nu au deja preț redus.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu