13 august 2016

August's nails challenge - Ombre/Gradient nails

Bună dimi!

  Colaborarea din weekend, ne-a pus la dispoziție 2 teme sau mai bine spus tehnici: Ombre sau Gradient nails. Aveam intenția să pregătesc un model Ombre, dar ceva nu a mers bine și am abandonat ideea. Noroc că am avut de unde alege, așa că mi-am îndreptat atenția spre Gradient nails. O tehnică pe care nu o respect niciodată întocmai și asta pentru că nu folosesc oje la realizarea ei. Fie apelez la vopsele acrilice sau mai nou la marker-ele colorate. Da, da ați citit bine. Îmi place să experimentez, să simplific procesul de realizare a unei manichiuri. 
  Ce părere aveți de combinația gri și verde fluorescent? ♥ Nu fosforescent! Acela luminează în întuneric.   Dacă în facultate, utilizam marker-ul verde ca să subliniez informațiile esențiale dintr-o carte, acum îl folosesc pentru unghii. Nu am avut cariocă gri, dar am apelat cu încredere la vopselele acrilice (negru și alb) și s-a rezolvat "problema". Metoda este una simplă și asemănătoare cu varianța originală, dar în loc să aplic ojă colorată pe burețel, folosesc marker sau cario
  Cum realizăm gradient-ul? Aplicăm 2 straturi de ojă albă, apoi 1 strat de lac matifiant. Așteptăm 3-4 minute, să se usuce manichiura. And now the fun part! Insistăm de mai multe ori cu vârful cariocii pe burețel, până când acesta se colorează și apoi tapotăm ușor unghiile până ajungem la rezultatul dorit. Mai simplu de atât nu există! 
  Varianta mată am purtat-o vreo 2 zile, apoi am lipit water decals, de la Born Pretty Store. Modelul lor se aseamănă cu brățările prieteniei, pe care le realizam în perioada adolescenței. 


 


  Daștiți că aveți pielea sensibilă sau sunteți o persoană predispusă la alergii, vă rog nu să încercați metoda mea.☺
 
  1. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
  2. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  3. Andra Kat- http://andrakat.com
  4. Gabi - http://paginidezisinoapte.ro
  5. Corina- http://na-na-nails.blogspot.ro/
  6. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
  7. Deyuta - http://deyutza87.blogspot.ro/
  8. Claudia - http://www.claudiaschoice.ro/

 Bye-bye!
M. 

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu