23 iulie 2016

July's nails challenge - Favorite pattern

Bună!

  Am dispărut cam mult din peisaj și era cazul să mai îmi fac simțită prezența. Nu cumva să uitați de mine complet. ☺ Simțeam nevoia de o pauză, dar am fost și ocupată. În tot acest timp, am renovat apartamentul părinților, am fost în concediu, dar m-am și mutat. De azi "I'm back in business". Deși am închis blog-ul, m-am străduit să fiu prezentă pe pagina de Facebook. Îmi propusesem de la început să țin pasul cu nail challenge-ul din grupul TPA. Mai ales că este o colaborare creată de mine și nu voiam să absentez. 
  Manichiura de astăzi, s-a bucurat de prezența unei noi oje, Essence The gel nail polish # 66 - Shade of Happiness. Un portocaliu luminos, care nu pătează unghiile.

  
  Astăzi staționăm la penultima temă a lunii: Favorite pattern (Imprimeul preferat). Slăbiciunea mea pentru imprimeurile florale nu mai sunt o noutate, dar am creat această colaborare cu scopul de a-mi pune creativitatea la treabă. Ambiția m-a determinat să renunț la floricele și să desenez ceva nou. Mai exact, un imprimeu cu bambuși și un urs panda. Modelul pictat nu se repetă chiar la fel, dar sper să vă placă. Urșii panda mi se par foarte simpatici, datorită blăniței lor și a giumbușlucurilor pe care le fac.

  Când nu sunt pe fază, primesc vești bune. Săptămâna trecută, am aflat întâmplător că am câștigat la un concurs pe Facebook. Iar premiul trimis de organizatori a fost acesta:


La o temă așa drăguță, ne-am adunat mai multe bloggerițe: 

 1. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
 2. Gabi - http://paginidezisinoapte.ro/
 3. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
 4. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.ro/
 5. Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
 6. Corina - http://na-na-nails.blogspot.ro/
 7. Claudia - http://www.claudiaschoice.ro/
 8. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro/
 9. Andra Kat - http://andrakat.com/
 10. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.com/
 11. Alina - www.alinapink.ro

Pe curând! Un sfârșit de săptămână minunat! 
M.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu