25 iunie 2016

June's nails challenge - Neon

Bună!

  În mai puțin de o săptămână, vom intra în a 2-a lună caniculară. Dar până atunci, mai avem de prezentat tema Neon. Nu există vară, fără culori aprinse. Au fost pe val în anii trecuți și se mențin și în tendințele actuale. Mie îmi este de ajuns să port o manichiură în culori îndrăznețe și deja mă cuprinde acea senzație "Summer Vibe". 
  Pentru că tot am admirat modele ștampilate, m-am mobilizat și am pregătit și eu unul. Am avut nevoie de multe oje (care mai de care mai colorate) și kitul de ștampilare.
 


  Baza modelului este un gradient, în 3 culori: verde mint, galben și roz. După ce s-a uscat complet degradeul colorat, am trecut la realizarea stamping decal-urilor. Îmi este greu enumăr toate ojele folosite, deoarece au fost vreo 10-11 la număr. Manichiura am realizat-o cu ajutorul unei singure matrițe de la Born Pretty Store și anume BP-80.  1. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.com
  2. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  3. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
  4. Alina - http://alinapink.ro/
  5. Andreia - http://deyutza87.blogspot.ro/
  6. Claudia - http://www.claudiaschoice.ro/
  7. Gabi - http://paginidezisinoapte.ro/
  8. Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro/
  9. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be/
  Unghiuțele în culori neon și pielea bronzată de soare, fac o pereche pe cinste. Așa că nu vă sfiiți să le purtați vara aceasta (cu măsură, evident).Să aveți parte de un weekend răcoros și relaxant!
M.

  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu