23 aprilie 2016

April's nails challenge - Pretty in polka dots

Hey girls,

  Încheiem această lună cu tema, Pretty in polka dots. Modelul polka dots este cel mai simplu de realizat, chiar și pentru cele care nu dețin abilități de nail art. În funcție de oje și imaginație, ne putem crea propria manichiură care să ne scoată unghiile din anonimat. 
  După 4 ani de nail art, am ajuns la concluzia că un model cu buline realizat "ca la carte" trebuie să respecte 3 reguli. În primul rând, să ținem cont de alegerea nuanțelor. Dacă folosim culorile potrivite, rezultatul final poate fi peste așteptări. Ideale sunt nuanțele în contrast. Regula nr. 2: punctatorul - ustensila "must have" pentru bulinele perfect rotunde. Nu cu scobitoarea sau agrafa de păr... Și ultima regulă și cea mai importantă: alegerea unui lac de unghii de calitate care să ofere luciu și uscare rapidă. Contează mult și tehnica aplicării top coat-ului. Încercați pe cât posibil, să nu apăsați prea tare pensula pe suprafața unghiilor și limitați-vă doar la mișcările esențiale (o dată pe mijlocul unghiei, apoi pe laterale și vârf). Și așteptați 2-3 minute (ca bulinuțele create să se usuce complet) înainte de a folosi lacul de unghii. Este frustrant când se întind ojele, fix după ce am terminat modelul. Câte dintre noi nu am pățit-o?

   Buline realizate cu: China Glaze - Turned Up Turquoise, Hang-ten Toes și Essie - Vibrant Vibes, iar ca top coat: Golden Rose Quick dry

  Săptămâna aceasta, am purtat un burgundy frumos de la Golden Rose Rich Color #28. Al meu iubit, mi-a oferit un buchet de bujori și tot admirându-i mi s-a făcut poftă să port o culoare închisă. După uscarea completă a bazei, am poziționat o bulina mare (roz neon), iar în jurul ei am plasat altele mai mititele (verzi și turcoaz). Și gata mani!

Bulino-floricele  Un model simpluț, ce nu necesită talent și nici mult timp. Dacă veți pune în practică ideea mea, nu uitați să-mi dați de știre. ☺

 1. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.com
 2. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
 3. Alina - http://alinapink.ro
 4. Corina - http://na-na-nails.blogspot.ro/
 5. Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro/...
 6. Gabi - http://paginidezisinoapte.ro/
 7. Violeta - https://www.instagram.com/alexandru...
 8. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro/
 9. Claudia - http://claudiaschoice88.blogspot.ro/...
 10. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/...
 11. Andra Kat- http://andrakat.com/
 12. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro/
 13. Cristina-http://nailsartconcristina.blogspot.com.es/...
 14. Eva Luna - http://whatever-eva-wants.blogspot.ro/...
 15. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be/


  Weekend minunat!
M.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu