27 martie 2016

Swatch & review Essence colour & care

Bună frumoaselor,

  Prima zi din weekend, am început-o cu o mică sesiune de shopping. Pornisem la drum, cu scopul să caut o parte din noutățile lansate de Essence pentru sezonul acesta. Cred că deja v-ați dat seama ce produse mă interesau: ojele din gama colour & care


  Probabil vă întrebați ce aduce nou producătorul la această colecție. Din prezentarea oficială, am aflat că ojele au ca scop îngrijirea și repararea unghiilor, fiind îmbogățite cu ingrediente naturale. Gama cuprinde 5 nuanțe-pastel (potrivite pentru primăvara mult așteptată), dar la noi se găsesc doar 4. Lipsește nuanța #5 you made my day. Sunt pe piață de săptămâna trecută, iar prețul recomandat este de 11 lei/buc.
  Pe lângă forma schimbată a sticluței (10 ml) și pensula beneficiază de o îmbunătățire. Este lată, rotunjită și se lucrează ușor cu ea. Cât despre consistență, o ador! Ca o comparație, se aseamănă cu cea a ojelor GR Rich Color. Nu am întâmpinat probleme cu nicio nuanță. Toate sunt pigmentate, asigură o acoperire uniformă în 2 straturi, se usucă repede și au un luciu frumos. Ojele rezistă în jur de 4-5 zile pe unghii.


01 take a break

Un alb cu o tentă subtilă, gălbuie. O nuanță perfectă pentru cele care doresc o manichiură simplă, dar cu aspect îngrijit. Am folosit 2 straturi, fără top coat. 


02 I care for you

Un roz pal, somon. Cred că este și pe placul celor care evită să poarte această culoare. Pentru swatch, am aplicat oja în 2 straturi. 


03 happy nails

Ei, preferata mea! Pe lângă denumirea asemănătoare cu a blog-ului, mai este și lila. Un lila subtil, ce conferă multă delicatețe. 


04 lean on me

Când am citit denumirea ojei, m-am gândit instantaneu la melodia lui Major Lazer. :D Este un galben liniștitor, pe care l-am asociat cu milkshake-ul de banane. 

  
  Mă declar mulțumită de gama colour & care, chiar dacă nuanțele sunt des întâlnite și la alte brand-uri. Mă bucur că Essence, a adus o îmbunătățire în ceea ce privește consistența lacurilor de unghii. Nu știu dacă fac ceea ce promit, pentru că eu nu am probleme cu unghiile. Dar odată ce este menționat pe fiecare capac "made with natural ingredients", înseamnă că nu trebuie să ne îngrijorăm. :)


La final, întrebări întrebătoare. Vă place gama? Ce nuanță vă face cu ochiul? 

Pupicei!
M.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu