06 februarie 2016

February's nails challenge - Red

Hello gorgeous!

  Suntem în Februarie, luna iubirii! Știu, știu mai este ceva până pe 14 și 24, dar colaborarea noastră dragă nu stă pe loc. Ea continuă cu teme special alese pentru perioada următoare. Prima temă a acestei luni este: Red (roșu), culoarea pasiunii.


  Nu mă simt în largul meu purtând o culoare așa puternică. Dar am găsit o modalitate s-o port pe unghii, astfel încât să fie pe gustul meu. Având libertatea de a pregăti orice model dorim, am ales să creez o manichiură ștampilată. Zis și făcut. M-am pus pe treabă, dar nu înainte de a mă echipa cu cele necesare: kit-ul de ștampilare și oje.
  Pentru mine, print-urile sunt o mică obsesie. De fiecare dată când descopăr o imagine care îmi captează atenția, o salvez cu intenția de a mă inspira pe viitor.


  Azi vă prezint un design minimalist, o combinație între dungile negre subțiri și eleganța florilor. Dungile, le-am obținut cu ajutorul benzii de nail art. Iar trandafirii, i-am realizat cu tehnica stamping decals. În interior, au fost colorați cu frumoasa ojă holografică Dance Legend Wow Prism - Danger, Danger.Am strâns toate produsele laolaltă și le-am pozat.


  O listă numeroasă, așa cum v-am obișnuit la fiecare sfârșit de săptămână.
  1. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
  2. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  3. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
  4. Andra Kat - http://andrakat.com
  5. Roxi - http://pretty-adventures.blogspot.ro
  6. Gabi - http://paginidezisinoapte.ro
  7. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
  8. Cristina - http://nailartbycristina.blogspot.com.es
  9. Violeta https://www.instagram.com/alexandruvioleta

xoxo
M. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu