16 ianuarie 2016

January's nails challenge - Ice or silver nails

Hello,

  La momentul realizării acestui colaj, credeam că iarna va fi în toi. Alesesem tema Ice or Silver nails, deoarece în tradiția populară luna Ianuarie poartă numele de Gerar. 
  Recunosc, mi-e dor de o iarnă ca în povești. Dar pe deoparte, mă gândesc și la aspectele mai puțin plăcute. Când suntem nevoite să ne îmbrăcăm gros și să ieșim din casă pentru responsabilitățile de zi cu zi. Deja îmi vine în minte, una din diminețile geroase din anii trecuți, când mă trezeam la 5 și un pic pentru serviciu. ☺ Brrr... Dar să revenim la postare.


  Modelul pregătit este tot un gradient, asemănător cu cel de săptămâna trecută. Tehnica de realizare este aceiași, doar am schimbat culorile și aranjarea lor pe unghii. 


  Peste degrade, am desenat țurțuri la baza unghiilor. Fiind prima încercare, mi-a fost de mare ajutor o imagine-vector, găsită pe internet. Ca țurțurii să "prindă" viață, am sigilat manichiura cu Golden Rose Quick Dry. Produsele folosite:


  Cea de-a 2-a temă, a strâns multe fete și sunt tare curioasă să aflu ele pentru ce au optat. Modele inspirate de gheață sau unghiuțe argintii?
  1. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
  2. Oana - www.unghiutele.blogspot.ro
  3. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
  4. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro
  5. Eva - http://whatever-eva-wants.blogspot.ro/
  6. Alina JustAnAngel - http://justanangel.net/ 
  7. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
  8. Corina- http://na-na-nails.blogspot.ro/
  9. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro/


Pe curând, frumoaselor!
M. 0 comentarii:

Trimiteți un comentariu