24 decembrie 2015

Snowyman nail art

Bună!


  În Ajun, când toată lumea este în focul pregătirilor, eu vin cu o nouă postare pe blog. Sper că ați terminat cât de cât treaba și diseară îl veți aștepta pe Moșul. La mine a venit puțin mai devreme și îi mulțumesc tare mult că nu m-a uitat. L-am rugat să aducă și puțină zăpadă, dar mi-a dat de înțeles că mai am de așteptat. Nu prea mi-au convenit veștile lui, așa că am luat măsuri. ☺
  Norocul meu că pe unghii, pot "purta" oricând zăpadă. Am lăsat deoparte culorile specifice sărbătorilor și am folosit un verde mentă: Golden Rose Color Expert #67. O culoare tare frumoasă, pe care am reușit să o includ și la un model de iarnă. De obicei, o astfel de nuanță merge perfect vara. Pasul următor, a fost să aplic un strat de lac matifiant, tot de la Golden Rose. Apoi am trecut la pictat cu vopsele acrilice.  


  Manichiura îl are protagonist pe Snowy, alături de un peisaj alb. Snowy este un om de zăpadă zâmbăreț, gata să-i binedispună pe cei mici și cei mari într-o zi așa specială. Pe unghia mare, am scris urarea "Merry Christmas!" - "Crăciun Fericit!" și gata manichiura! 
  O urare pe care v-o adresez și eu. Și pe lângă asta, vă doresc atât vouă cât și celor dragi să fiți sănătoși, mai înțelepți și mai buni. Revin sâmbătă pe blog, cu penultima postare pentru colaborarea Nail Art Marathon. Să aveți un Crăciun la fel de frumos ca voi, în familie! 
Pupici.
M.

https://www.facebook.com/Miss-Happy-And-Her-Nails-135525646630927/https://plus.google.com/u/0/+MissHappyAndHerNails/postshttps://instagram.com/miss.happy.and.her.nails/https://www.youtube.com/channel/UCNP3tfVCRTqcEx0SWgZ1Kuw

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu