31 decembrie 2015

Nail Art Marathon - New Year Party

Bună!

  Iată-ne și la ultima postare din 2015. În câteva ore vom păși în noul an, sărbătorind alături de cei dragi, cu speranțe noi, cu gânduri mai optimiste și cu voie bună. Data de 31 Decembrie, este dedicată ultimei teme a colaborării Nail Art Marathon.
  Claudia a dorit ca unghiile noastre să fie pregătite de sărbătoare și și-a ales tema New Year Party. Pe mine m-a prins cam nepregătită și îmi pare rău că o închei în modul acesta... Am un sigur colaj cu modelul realizat pentru azi, deoarece am uitat să scriu postarea mai dinainte și acum nu sunt acasă.
  Manichiura pregătită surprinde "priveliștea" ce o admir mereu la cumpăna dintre ani. Indiferent unde m-aș afla, artificiile sunt prezente. Chiar dacă dispar într-o clipă, aceste mici explozii de lumină și culoare, ne încântă privirea.


  Cel de-al 2-lea model este mai vechi și-l public pentru că se potrivește foarte bine. Un toast în cinstea Anului Nou. Vă doresc să aveți parte de o petrecere de neuitat și să vi se împlinească cele mai îndrăznețe visuri pentru anul care vine. La mulți ani 2016!
M. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu