19 decembrie 2015

Nail Art Marathon - Drip nails

Salutare frumoaselor! 

  Încă puțin și colaborarea noastră dragă ajunge la final. Responsabilă în alegerea temei de azi este Ela. Ea ne propune o tehnică relativ simplă, amuzantă și care oferă rezultate foarte drăguțe: Drip nails. Regula este una simplă: să existe un contrast între oja folosită ca bază și cea utilizată la realizarea picăturilor. Pentru a imita picăturile, se poate folosi direct pensula ojei sau vopsele acrilice.
  Modelul propus de mine este inspirat de o acadea-prăjiturică, ce poartă numele Frosty Christmas Cake Pops. Sună aiurea când o spun așa, dar o să vă dați seama la ce mă refer când veți vedea poza de mai jos.


  sursă

  Sper ca Ela să nu se supere pe mine, deoarece am realizat modelul doar pe o singură unghie. Baza texturată este Golden Rose Holiday #56, un roșu frumos cu aspect ca de zahăr. "Glazura albă" este realizată din vopsea acrilică. Iar pentru vâscul roșu, am lipit 3 pietricele colorate. Pe inelar, am pictat o acadea-baston, deoarece acestea sunt recunoscute ca bomboanele tradiționale ale Crăciunului (în special în afară). 


  În weekend-ul acesta, ne-am strâns mai puține fete:
  1. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro/
  2. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
  3. Oana - www.unghiutele.blogspot.ro
  4. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
  5. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
  6. Kinga - www.kinganak.com
  7. Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  
  Vă reamintesc și de concursul cu manichiuri de Crăciun, organizat de Born Pretty Store. Dacă aveți cont pe site-ul lor și vă place manichiura mea, v-aș fi recunoscătoare dacă m-ați ajuta cu un vot. Modelul meu are nr. #38. Mulțumesc! ♥

 
 O zi excelentă să aveți!
M. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu