04 noiembrie 2015

Nail Art Marathon - French manicure

Bună!

  Săptămâna aceasta, tot Deyutza a avut responsabilitatea de a alege tema pentru colaborarea Nail Art Marathon. Iar noi, fetelor înscrise a trebuit să realizăm o manichiură French. O tehnică relativ simplă, care se potrivește la orice ocazie și oferă un aspect îngrijit mâinilor. Odată cu trecerea timpului însă și manichiura franțuzească a evoluat. Plecând de la regula de bază, french-ul poate fi interpretat în mai multe feluri. Nu am putut să mă limitez la varianta clasică, unde vârful unghiilor este pictat în alb. Așa că am optat pentru un french colorat, în ton cu personalitatea mea. Am 2 propuneri și abia aștept să-mi spuneți care este preferata voastră.
  La primul model, am folosit oja în formă de buze de la BPS. Deasupra am aplicat un strat Golden Rose Wow! #203. Ca să maschez linia de zâmbet ușor tremurată, am lipit glitter hexagon.   Al 2-lea model french este potrivit pentru Halloween-ul ce tocmai a trecut. Inițial, doar pe acesta îl pregătisem. Pentru vârful unghiilor, am folosit Color Club - Gift of Sparkle. Nu știu cât de inspirată am fost la manichiura aceasta, deoarece am trasat la întâmplare un model cu vopsea acrilică neagră și am lipit pietricele de la BPS. Poate că era mai bine să las modelul simplu.


    Și cu ocazia aceasta, vă anunț că am ajuns la postarea #400! ♥ Yay! Trebuia să pregătesc ceva mai deosebit, dar nu puteam să ratez colaborarea. 
 1. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro
 2. Oana - www.unghiutele.blogspot.ro
 3. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
 4. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro
 5. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
 6. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
 7. Iulia B. - http://iuliabeldean.blogspot.ro
 8. Vanyna - http://gothangelworld.blogspot.ro/
 9. Alina JustAnAngel - http://justanangel.net/

Kiss-ulici
M. 

2 comentarii:

 1. Adorabile ambele manichiuri ,dar parca a doua propunere ma atrage mai mult liniile acelea pe care spui tu ca le-au trasat la intamplare fac aceasta manichiura sa fie deosebita .te pup 😘

  RăspundețiȘtergere