21 noiembrie 2015

Nail Art Marathon - Chevrons

Bună frumoaselor,

  În Sâmbăta aceasta, Kinga și-a ales tema Chevrons. Deși îmi place acest print, nu prea l-am abordat în manichiurile mele. În schimb, nu exista zi în care să nu admir pe Instagram modele cu imprimeul chevron/zig-zag. Este un adevărat trend acolo. Am descoperit și câteva idei foarte reușite, care mi-au captat atenția. Sper ca pe viitor să fiu mai inspirată și optez și eu pentru o variantă originală. Până atunci însă, trebuie să vă arăt ce am pregătit pentru azi.
  Manichiura este realizată în totalitate cu produse Born Pretty Store. Doar baza albă diferă, fiind Essence The gel nail polish #33 - Wild white ways. Modelul zig-zag, l-am ștampilat de pe matrița BP-L006, iar pentru imprimare am ales oja specială albastru deschis #09. La momentul realizării acestei manichiuri, nu aveam starea necesară de a picta și pentru că mi s-a părut prea simplă, deasupra am aplicat water decals sub formă de trandafiri mov.


  Eu sunt întotdeauna curioasă de impresiile voastre și aștept să-mi spuneți dacă vă place propunerea mea.
   La fel de curioasă sunt și când vine vorba de colegele din blogosferă și am să trec repejor pe la fiecare. O puteți face și voi
  1. Kinga - www.kinganak.com
  2. Oana - www.unghiutele.blogspot.ro
  3. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
  4. Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  5. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
  6. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro
  7. Alina - www.venuschic.com
  8. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro
  9. Teo - http://www.taitzel.com
  10. Claudia - http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

Pe curând
M. 
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu