26 octombrie 2015

Review Golden Rose Prodigy Gel Duo

Salutare dragilor!

  Astăzi vorbim despre un produs nou destinat unghiilor: Golden Rose Prodigy Gel Duo, un set în ediție limitată, ce oferă unghiilor aspect de gel. Setul poate fi achiziționat de pe Cosmania sau din magazinele Golden Rose, la prețul de 35 RON. L-am testat și eu și dacă sunteți curioase de impresiile mele, vă invit să citiți review-ul. 


Indicațiile producătorului: 
  Setul conține 2 produse. Lacul de unghii colorat PRODIGY GEL COLOR creează aspectul de "unghii cu gel"  și conferă o strălucire perfectă. Rezistă până la 7 zile și se usucă la lumina naturală, fără a folosi o lampă UV. Se aplică și se îndepărtează ușor, cu un dizolvant de unghii normal. Lacul protector PRODIGY GEL TOP COAT sigilează și în același timp conferă luciu și rezistență. 
  Mod de aplicare: 
1. Aplicați 2 straturi de PRODIGY GEL COLOR și lăsați să se usuce timp de 2 minute. 
2. Aplicați un strat de PRODIGY GEL TOP COAT și lăsați să se usuce în lumină naturală.

Părerea mea:
  Am respectat instrucțiunile exact așa cum sunt menționate pe spatele ambalajului. Culoarea selectată este #16, un roșu clasic care s-a uscat imediat după ce am aplicat cele 2 straturi. După 2 minute de așteptare, am trecut la pasul următor: aplicarea unui strat de Prodigy Gel Top Coat. 
  Acesta a uniformizat oja, s-a uscat imediat și am putut să revin la activitățile mele, fără să-mi fie teamă că-mi stric manichiura.

Prima zi

  Acum vine partea cea mai interesantă și anume rezistența. Am început să testez setul de Duminică, 18 Octombrie până Sâmbătă, pe 24. Mi-a fost greu să țin aceiași ojă pe unghii, timp de 6 zile. Dar am vrut să vă arăt poze înainte și după, ca să faceți o comparație. Se poate observa, că oja nu a sărit de pe unghii, doar s-a tocit puțin la vârfuri. Luciul nu a dispărut și nici nu au apărut fisuri la suprafață, din cauza lacului. Puteam să mai țin manichiura 1-2 zile, dar deja se vedea spațiul dintre cuticule și unghii și chiar îmi doream s-o schimb.  

După 6 zile.

  Știu că multe persoane sunt de părere că o femeie cu unghii lungi, nu face absolut nimic. În cazul meu, nu este deloc așa. Am noroc că unghiile mele sunt rezistente și chiar dacă le țin în permanență la lungimea de acum, pot face și treabă. În săptămâna cât am testat setul Golden Rose Prodigy Gel Duo, programul meu a fost alcătuit din cele 8h de la birou și menaj ușor: spălat vase, gătit, strâns lucruri și muult tastat.  
  Recomand acest set pentru doamnele care au un program încărcat la serviciu sau acasă și vor o manichiură impecabilă și durabilă. Din cele 23 de nuanțe disponibile, sigur una este pe placul vostru. 


Pe curând!
M.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu