03 octombrie 2015

Nail Art Marathon - Dotted manicure

Hei!

  Atențiune are loc marea "îmbulinare", deoarece Alina a propus cea mai simplă și cea mai cunoscută tehnică de unghii: Dotted manicure. Ce o face așa specială? Păi nu este nevoie de talent și nici nu trebuie vreo ustensilă anume. Puteți improviza, folosind obiecte care vă sunt la îndemână cum ar fi: agrafe pentru coc, scobitori, bețișoare de urechi șamd. Internetul este plin de tutoriale și informații privind această tehnică. 
   Acum trebuie să vă spun și pățania mea cu modelul pentru azi. Manichiura o aveam pregătită din timp, (cu 2-3 săptămâni în urmă), dar nu știu cum de am reușit "performanța" de a șterge pozele.. Noroc cu acest colaj, pe care l-am salvat în telefon pentru a-l posta pe Instagram. ☺ Ca să nu o mai lungesc cu vorba, vă las cu detaliile despre model.   
  Griul deschis este Golden Rose Color Expert #96. La realizarea acestei manichiuri, m-am ocupat de fiecare unghie în parte. Cu ajutorul instrumentului pentru puncte, am plasat buline negre de dimensiuni diferite peste bază încă umedă. În centrul bulinelor mari, am poziționat altele mai mici și tot așa până a rezultat ce vedeți mai jos. Dacă procedați și voi la fel, veți obține buline perfect rotunde.


  Modele îmbulinate au pregătit și colegele din blogosferă și neapărat trebuie să le vizitați:


Mă găsiți și pe: 
https://www.facebook.com/Miss-Happy-And-Her-Nails-135525646630927/https://plus.google.com/u/0/+MissHappyAndHerNails/postshttps://instagram.com/miss.happy.and.her.nails/https://www.youtube.com/channel/UCNP3tfVCRTqcEx0SWgZ1Kuw


See ya!
M.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu