19 septembrie 2015

Water marble inspired by fall colors

Bună frumoaselor, 

  Modelul de azi nu este pregătit pentru colaborarea din fiecare weekend, deoarece am ales să nu particip sâmbăta aceasta. Dar având în vedere că s-a împlinit fix o săptămână de la ultima postare, am zis că este cazul să mai fiu prezentă și pe aici. Nu cumva să uitați de mine.
  Zilele trecute, v-am arătat pe pagina de Facebook a blog-ului, un water marble inspirat de culorile toamnei. Obișnuiesc să public manichiurile mele și fără să le dedic o postare, pentru că nu îmi doresc să vă plictisesc cu cititul. 
  Modelul de mai jos mi-a dat ceva bătăi de cap, deoarece am folosit oje de la diferite mărci. Problema cea mai deranjantă la realizarea unui water marble, este când oja nu se dispersează pe suprafața apei. Credeați că eu nu întâmpin probleme cu tehnica manichiurii în apă? Hihi. După 2-3 încercări eșuate, perseverența mea a învins. 


  Produse folosite:
  • baza: Essence the gel nail polish - Wild white ways
  • water marble: Jessica - Blazing, Flormar Supershine #41, Flormar Supermatte M110, Golden Rose Paris #235. 
  • top coat: Pierre Rene Diamonds drops
Un weekend de milioane! ♥

xoxo,
M.  

https://www.facebook.com/Miss-Happy-And-Her-Nails-135525646630927/https://plus.google.com/u/0/+MissHappyAndHerNails/postshttps://instagram.com/miss.happy.and.her.nails/https://www.youtube.com/channel/UCNP3tfVCRTqcEx0SWgZ1Kuw
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu