10 septembrie 2015

Review & swatch Colors by Llarowe - The Crowning Moment

Hey! 

  Chiar dacă este o zi mohorâtă de Septembrie, vreau să vă prezint o ojă superbă. Una strălucitoare și holografică de care te îndrăgostești iremediabil. Pozele sunt pregătite din timp, deoarece mă gândeam că nu o să mai avem parte de zile senine. Așadar, aduc în atenția voastră oja Colors by Llarowe -The Crowning Moment, din colecția Oh, Baby!
  The Crowning Moment este un violet holografic cu sclipiri roz și aurii. Am cumpărat-o din magazinul NailLand Hungary, la prețul de 12,90 €. Gramajul sticluței este de 12 ml, pensula oferă o acoperire uniformă, iar oja devine opacă în 2 straturi, datorită consistenței cremoase. Pozele le-am realizat direct în lumina soarelui. În prima, am folosit oja ca atare fără top coat deasupra. 


  Iar în a 2-a poză, am realizat un model simplu, dantelat și am aplicat Farmec gel top coat.  

  
  Colecția Oh, Baby! a fost lansată în primăvară și cuprinde 7 nuanțe holo. Momentan, am pus gheruțele doar pe aceasta, dar sper să remediez "problema".

 Vă place oja? 

https://www.facebook.com/Miss-Happy-And-Her-Nails-135525646630927/https://plus.google.com/u/0/+MissHappyAndHerNails/postshttps://instagram.com/miss.happy.and.her.nails/https://www.youtube.com/channel/UCNP3tfVCRTqcEx0SWgZ1Kuw


Pe curând!
M.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu