03 august 2015

Swatch & review Dance Legend Wow Prism - Danger Danger

Bună tuturor!

  Încep săptămâna cu o nouă postare, dedicată ojei Dance Legend - Danger Danger, din colecția Wow Prism. Gama din care face parte este alcătuită din 18 oje, toate cu particule holografice. A fost cumpărată din magazinul online NailLand Hungary și este prima oja Dance Legend din colecția mea. 
  Danger Danger - un roșu superb, cu aspect jelly și cu particule holografice de formă neregulată. Oja vine într-o cantitate generoasă, de 15 ml. Formula este foarte bună și acoperă aproape într-un singur strat. Recomand, totuși 2 straturi pentru un aspect mai profund al culorii și al efectului holografic. Are un finish lucios după uscare și nu necesită top coat. 
 
 Iată cum arată aplicată în 2 straturi, fără top coat și pozată direct în lumina soarelui.


  Verdictul? Iubesc ojele din colecția Wow Prism. Cel puțin, aceasta m-a cucerit și sper ca pe viitor să adaug și alte nuanțe în colecție.  Vouă cum vi se pare?


O săptămână bună să aveți! 
 M.  
https://www.facebook.com/Miss-Happy-And-Her-Nails-135525646630927/https://plus.google.com/u/0/+MissHappyAndHerNails/postshttps://instagram.com/miss.happy.and.her.nails/https://www.youtube.com/channel/UCNP3tfVCRTqcEx0SWgZ1Kuw

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu