29 august 2015

Nail Art Marathon - Favorite water animal

Hello, hello!

  Timpul meu liber este din ce în ce mai limitat și abia mai reușesc să scriu câte o postare pe blog. Unghiuțele, în schimb nu le-am neglijat, deoarece v-am arătat pe pagina de Facebook cam ce modele mai port. În ultima perioadă, postările au fost dedicate colaborării Nail Art Marathon și la fel se întâmplă și cu cea de astăzi.  
  Rita încheie sezonul estival, cu tema: Dolphins, whales or favorite water animal. Vietatea maritimă la care m-am gândit pentru manichiură, a fost căluțul de mare. Mi se pare foarte drăgălaș, datorită formei lui și tocmai de aceea am preferat să-l desenez pentru prima dată. Este disponibil și un tutorial la finalul acestei postări, în care vă arăt pașii. 
  Pentru început am realizat un gradient alb-bleu, din vopsele acrilice. Deasupra am aplicat într-un strat, oja argintie cu efect holografic Flormar #392. Peste am ștampilat plante marine cu ajutorul plăcuțelor BP-L014 și BP-L017. Apoi am desenat căluțul de mare, bulele de apă și am lipit câteva scoici aurii și pietricele.


  Ideea a fost să redau pe unghii, o porțiune din adâncimea mării unde căluții trăiesc prin frunziș și alge. 


       Și tutorialul promis:Fetele hărnicuțe de săptămâna aceasta sunt:
  1. Rita - https://addictedofbutterflies.wordpress.com/
  2. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.com/
  3. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
  4. Vanyna - http://gothangelworld.blogspot.ro
  5. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro/
  6. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
  7. Mada - http://universeofm.blogspot.ro/

Nu uitați că mă găsiți și pe:

https://www.facebook.com/Miss-Happy-And-Her-Nails-135525646630927/https://plus.google.com/u/0/+MissHappyAndHerNails/postshttps://instagram.com/miss.happy.and.her.nails/https://www.youtube.com/channel/UCNP3tfVCRTqcEx0SWgZ1Kuw


Pe curând! 
M.

2 comentarii: