19 august 2015

Matryoshka nail art

Hello ladies!

  Manichiura de azi, mi-a adus aminte de copilărie și de faimoasa păpușă din lemn, Matrioșka. Baticul strâns sub bărbie, chipul rotund și îmbujorat, erau doar câteva aspecte care mă atrăgeau pe mine cel mai mult. Am avut o astfel de jucărie, dar din păcate am rătăcit-o... Dar chiar și așa mi-am dorit să realizez un model cu influențe rusești, în care elementele principale sunt păpușa din lemn și florile colorate. 


  Simpatica păpușică a fost ștampilată de pe matrița BP-L018 de la Born Pretty Store. Am colorat-o în interior cu vopsele acrilice, iar pe restul unghiilor am realizat un model freehand cu flori.
 

  Tradiția spune că sunt 7 păpuși Matrioșka cu figuri feminine ce se ascund una într-alta, acestea simbolizând feminitatea și fertilitatea. Întâmplător am aflat că luna aceasta, păpușa Matrioșka împlinește 100 de ani. Evenimentul este sărbătorit în Moscova, printr-o expoziție ce are loc la Muzeul de artă decorativă. Și ca să-mi treacă "dorul" de păpușica rătăcită, am confecționat repejor o felicitare-acordeon, pe care v-o arăt și vouă. Voi aveți amintiri cu păpușile din lemn frumos decorate? 

xoxo,
M.

https://www.facebook.com/Miss-Happy-And-Her-Nails-135525646630927/https://plus.google.com/u/0/+MissHappyAndHerNails/postshttps://instagram.com/miss.happy.and.her.nails/https://www.youtube.com/channel/UCNP3tfVCRTqcEx0SWgZ1Kuw


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu