24 iulie 2015

Water marble nails - I ♥ HEAN nail polishes

Hey pretty ladies!

  Zilele trecute vă arătam pe pagina de Facebook a blog-ului, ultimul water marble realizat. Ce-i drept m-am grăbit să public manichiura, deoarece tocmai astăzi îi dedic și o postare. Însă postarea aduce și ceva nou: un tutorial.
  Știți că sunt în căutare de noi ojuțe care să meargă la tehnica manichiurii în apă. Ei bine, am descoperit o nouă marcă. Nu am putut rămâne indiferentă la reducerile de pe Magiq. Reducerile de pe site, aduc prețuri minuscule, iar ojele I ♥ HEAN sunt doar 1 leu/buc. Am profitat la maxim de ocazie și mi-am mărit colecția cu încă 7 nuanțe.
  Consistență perfectă pentru water marble, gramajul de 6 ml de care sunt încântată și prețul foarte mic, sunt doar câteva plusuri.   
  Tutorialul promis, îl găsiți mai jos. L-am realizat în grabă, în această dimineață. Practic, am refăcut modelul purtat în decursul săptămânii. Scopul acestuia este să vă arăt cât de minunate sunt ojele. ♥Pe curând! 
M.  

https://www.facebook.com/Miss-Happy-And-Her-Nails-135525646630927/https://plus.google.com/u/0/+MissHappyAndHerNails/postshttps://instagram.com/miss.happy.and.her.nails/https://www.youtube.com/channel/UCNP3tfVCRTqcEx0SWgZ1Kuw
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu