04 iulie 2015

Nail Art Marathon - Flowers

Bună fete dragi,
 
  Este Sâmbătă, iar Mădălina ne propune să purtăm floricele pe unghiuțe pentru Colaborarea Maraton. Îmi plac foarte mult modelele florale, iar tema oferă nenumărate posibilități de interpretare. Eu am ales varianta care mă reprezintă cel mai bine și anume flori desenate. Și cu ocazia aceasta, am filmat și un nou tutorial. 
  Mi-era dor de o combinație interesantă de culori, astfel că am optat pentru verde mentă și floricele roz aprins. Bourjois So Laque Glossy - Amande defile, a fost oja folosită ca bază. O nuanță mint pastelată, aplicată în 3 straturi subțiri. Cu ajutorul unui punctator mic, am realizat un model polka dot, cu oja Rimmel Rita Ora din colecția Colourfest - Roll in the grass. Când totul s-a uscat, am pictat multe floricele care să dea impresia de imprimeu.


 Și tutorialul promis: 


https://www.facebook.com/Miss-Happy-And-Her-Nails-135525646630927/https://plus.google.com/u/0/+MissHappyAndHerNails/postshttps://instagram.com/miss.happy.and.her.nails/https://www.youtube.com/channel/UCNP3tfVCRTqcEx0SWgZ1Kuw

Pe curând!
M.Un comentariu:

  1. Cred ca ti-au iesit cel mai bine. Am vizitat si blogurile celorlalte fete, iar unghiutele tale imi plac cel mai mult. Pupici!

    http://www.lifestylesem.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere