09 iunie 2015

Up in the sky nail art

Bună!


  Astăzi vă invit la o "plimbare" cu balonul! Acceptați? Zilele trecute, am văzut un tablou foarte drăguț și de aici și inspirația pentru modelul de mai jos. Baza este de la Golden Rose Color Expert #43, un albastru superb, pe care îl asociez de fiecare dată cu cerul senin. Am folosit foarte des oja aceasta la astfel de manichiuri. 
  Câțiva norișori pufoși și 2 baloane cu aer cald, au poposit pe unghiile mele și pentru realizarea lor, m-au ajutat nelipsitele culori acrilice de la Lidan. La final, modelul a fost sigilat cu top coat-ul cu efect de gel de la Golden Rose. 


  Nu uitați să vă abonați la canalul meu, dacă vă plac tutorialele. Am pregătit unul nou. 
Și acum întrebarea întrebătoare. V-ați plimbat vreodată cu balonul? Eu nu, dar mi-ar plăcea mult. Este o chestie pe care nu o facem zi de zi și ar fi o experiență interesantă trăită la înălțime, într-o călătorie prin aer.


xoxo,
M.

https://www.facebook.com/Miss-Happy-And-Her-Nails-135525646630927/https://plus.google.com/u/0/+MissHappyAndHerNails/postshttps://instagram.com/miss.happy.and.her.nails/https://www.youtube.com/channel/UCNP3tfVCRTqcEx0SWgZ1Kuw

5 comentarii:

 1. Arata minunat! Tutorialul e ft detaliat si frumos. Cum se usuca top coat-ul de la GR? Esti multumita?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc. Da, sunt multumita de el. Se usuca repede si ofera un luciu frumos. Dar dupa vreo 3-4 zile de purtat o manichiura, apar mici fisuri pe suprafata unghiei si cred ca din cauza faptului ca este asa mai gros.

   Ștergere
  2. Asta nu ar trebui sa fie o problema :)) Nu cred ca port o manichiura mai mult de 3 sau 4 zile. Multumesc pt raspuns :*

   Ștergere
 2. O adevarata arta. Imi place foarte mult manichiura ta!

  www.rokolla.blogspot.ro

  RăspundețiȘtergere