28 mai 2015

Strawberries stamping nails

Bună dragilor!

  Ce ziceți de încă o "porție" de căpșune(i) ? Sigur ați gustat deja din aceste delicioase și parfumate fructe. Fiind sezonul lor, am pregătit o manichiură în ton care sper să vă placă. Modelul de astăzi, a fost realizat cu ajutorul unei plăcuțe noi intrate în posesia mea. Este vorba despre matrița pătrată Y004 de la Born Pretty Store. Aceasta este imprimată pe întregime cu fructe diversificate. 


  Am considerat-o utilă, având în vedere că nu prea am prezentat modele "fructate" pe blog. Baza de culoarea piersicii este Golden Rose Paris Summer Collection #235, iar deasupra am ștampilat modelul, pe care apoi l-am colorat în interior cu ajutorul vopselelor acrilice. 


  Matrița s-a descurcat excelent la capitolul imprimare. Nu mi-a creat niciun fel de problemă și chiar dacă nu am testat și restul modelelor, sunt sigură că și aceastea se transferă perfect pe unghii.
  Am fost mulțumită de rezultat, mai ales că mi-a luat mai puțin timp, față de momentele când aleg să pictez un model cu mâna liberă. Uneori stamping-ul poate fi chiar distractiv. 


O căpșună careva?

https://www.facebook.com/Miss-Happy-And-Her-Nails-135525646630927/https://plus.google.com/u/0/+MissHappyAndHerNails/postshttps://instagram.com/miss.happy.and.her.nails/https://www.youtube.com/channel/UCNP3tfVCRTqcEx0SWgZ1Kuw

Un comentariu: