05 mai 2015

Review Laura Clauvi magnetique polish - Dreaming blue

Bună!

  Vedeta de astăzi este oja magnetică de la Laura Clauvi, nuanța Dreaming blue. A trecut foarte mult de timp, de când nu am mai purtat o astfel de ojă și îmi pare rău că le-am ignorat complet. Uitasem cât de deosebite sunt datorită particulelor metalice din compoziție, care în prezența unui magnet special oferă un model original și elegant. Ca mai toate ojele magnetice și aceasta are un finish sidefat cu irizații. Colecția este disponibilă în 13 nuanțe pe site. Sticluța ojei Laura Clauvi Magnetic vine accesorizată cu un magnet rotund pe capac, detașabil.
  Pentru a obține un efect deosebit, sunt necesari câțiva pași simpli de care trebuie să țineți cont. În primul rând, trebuie să știți că ojele magnetice se aplică într-un singur strat, iar acest aspect poate fi ușor neplăcut dacă ne dorim ca oja să acopere complet unghia. Puteți însă aplica un strat dintr-o ojă obișnuită, într-o nuanță asemănătoare cu cea magnetică. Când primul strat s-a uscat complet, aplicați oja cu efect magnetic într-un strat subțire și apoi cu mare grijă țineți magnetul deasupra unghiei aproximativ 20 secunde. Trebuie să aveți grijă să nu-l apropiați mai mult de 3 mm, astfel riscați să stricați unghiile și de asemenea nu trebuie să-l mișcați. Fiecare unghie, se lucrează pe rând, cu grijă. Oja se usuca rapid, rezistă câteva zile pe unghii și oferă un aspect lucios fără a mai fi nevoie de top coat.


Marca: Laura Clauvi
Numele produsului: Laura Clauvi Vernis magnetique
Valabilitate: 3 ani
Cantitate: 13 ml
Disponibilitate: pe site-ul Laura Clauvi.ro 
Preț: 29 lei.

  În concluzie, mi-a făcut plăcere să folosesc această ojă și o recomand celor care vor doar o manichiură simplă, curată și cu un aspect mai deosebit al unghiilor. 

O săptămână bună să aveți!  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu