02 mai 2015

Nail Team Challenge - Water marble

Bună!

  Ieri vă prezentam modelul propus pentru 1 mai, astăzi a venit rândul temei Water marble din cadrul colaborării Nail Team Challenge. 


  Tema a fost propusă de mine și este una din tehnicile mele preferate în domeniul nail art-ului și motivul pentru care am pornit blog-ul. În 2012, am "jonglat" pentru prima dată cu acest tip de manichiură. După câteva experiențe nereușite, încet-încet am început să-mi dau seama cum stă treaba cu water marble-ul. Entuziasmul de atunci, m-a făcut să creez acest blog și astfel a devenit locul unde-mi expun periodic modelele, realizate cu drag. 
  Deja nu mai este o noutate că ador ojele Golden Rose, în special la tehnica water marble. Datorită lor, pot crea manichiuri de care sunt mulțumită și pe care le postez în mediul online. 
  Pentru modelul de astăzi, am selectat oja Golden Rose Rich Color #41 și Golden Rose Wow! #72. Pozele sunt puțin editate la culori, deoarece nu am reușit să surprind cu exactitate nuanța reală a primei oje. 


Poate v-ați plictisit să-mi vedeți numai mâna stângă, de data aceasta v-o arăt și pe dreapta.


  Eram puțin neîncrezătoare la început cu privire la tema propusă. Mă gândeam că nu vor participa multe fete, din cauza complexității acestei tehnici, dar nu a fost deloc așa. ♥ Tocmai de aceea le mulțumesc enorm, celor care iau parte la colaborare. 
 1. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
 2. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
 3. Ella - www.ella-beautycorner.com
 4. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
 5. Andreea M - www.dittanail.blogspot.ro
 6. Alina - www.venuschic.com
 7. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro
 8. Kinga - www.kinganak.com
 9. Andra Kat - http://andrakat.wordpress.com
 10. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be

Weekend plăcut!

Un comentariu:

 1. Nu mai trebuie sa zică nimeni ca sunt superbe, toate manichiuri tale sunt, mai ales cele WM.
  Când vad manichiura pe unghiile tale totul pare foarte simplu..dar nu e, asa ca, felicitări pentru toate WM pe care le.faci.
  Îmi place foarte mult și combinația de culori.

  RăspundețiȘtergere