09 mai 2015

Nail Team Challenge - Studs

Bună! 

  Am ajuns la penultima temă din colaborarea Nail Team Challenge. Aceasta se intitulează Studs și a fost propusă de Alina. Săptămâna viitoare se încheie acest challenge creat de noi, fetele din grupul de The Polish Addict.

  Astăzi vin cu 2 propuneri de manichiură. La prima, am ales ca bază oja argintie de la Golden Rose Rich Color #20. Pe unghia accent, am lipit ținte rotunde mici în formă de M de la inițiala numelui meu, iar pe restul am aplicat ținte roz ovale de la Born Pretty Store.


  Și fiindcă ieri mi-a ajuns o nouă comandă de pe Born Pretty Store, am mai pregătit o manichiură. De data aceasta, mi-am comandat varianta galbenă (#100) a ojei termice, care în mediu rece devine un portocaliu roșiatic. Pe surioara ei bleu, v-am prezentat-o aici. Aceasta este puțin diferită față de prima, deoarece trebuie aplicată în 3 straturi subțiri pentru opacitate maximă și după uscare, are un finish lucios.


  Am integrat modelul cu lalele de pe plăcuța BP68 și oja termică. Lalelele le-am colorat cu vopsele acrilice și am lipit ținte rotunde, date cu ojă.


  Fetele participante la temă:

1. Alina - http://www.venuschic.com
2. Oana - www.unghiutele.blogspot.ro
3. Andreea M - www.dittanail.blogspot.ro 
4. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
5. Andra (Sophie) - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
6. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro
7. Teo - www.taitzel.com
8. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
9. Iulia B. - http://iuliabeldean.blogspot.ro
10. Andrea - http://andicolouryourlife.blogspot.ro
11.Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
12. Rita - https://addictedofbutterflies.wordpress.com/


  Puteți folosi codul BAX31 pentru 10% reducere din valoarea comenzii, dacă vă hotărâți să faceți cumpărături pe site.Pe curând! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu