01 mai 2015

Challenge: Call It Summer

Bun venit, 1 mai!

  1 Mai nu aduce doar o mini-vacanță, ci și o nouă colaborare în rândul bloggerițelor: Call It Summer. Nu se putea să lipsesc, deși nu prea aveam inspirație acum câteva zile. Noroc că m-a "lovit" pe parcurs și astfel iau și eu parte. 


  Modelul este inspirat de această zi, în care majoritatea aleg să evadeze din spațiul cotidian și dau fuga pe litoralul românesc pentru a-și încărca bateriile. Anul acesta, ziua de 1 Mai aduce o vreme bunicică și cu siguranță mulți se vor bucura de o escapadă pe litoral sau de un picnic la iarbă verde. 
  Pornind de la toate aceste aspecte, am realizat o manichiura amuzantă, în care am surprins silueta unei fete ce se pregătește de prima "bălăceală". Nu am reușit să desenez chiar foarte bine, dar sper să vă aducă zâmbetul pe buze și mai ales să vă reamintească de senzația aceea când vă duceți la mare și intrați pentru prima dată în apă. Am realizat și un water marble sub formă de french, care să reprezinte valurile mării, iar pe unghia degetului mare am scris: Enj☼y your summer! 


   La această colaborare, participă bloggerițe din diferite domenii: beauty, nails, outfits etc. Astfel aveți ocazia să admirați și să vă inspirați din propunerile lor pentru vară.

1. Kleo - www.beautybykleo.com
2. Gabi - http://paginidezisinoapte.ro
3. Ana Timofte-  http://anushckainc.blogspot.ro
4. Iulia B. - http://iuliabeldean.blogspot.ro/
5. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro/
6. Madalina Radu - http://departamentuldebeauty.wordpress.com
7. Stefania Medelet - http://stefaniamedelet.blogspot.ro/
8. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro
9.Teo - www.taitzel.com
10. Vanyna - http://gothangelworld.blogspot.ro
11. Sem - http://www.lifestylesem.blogspot.ro/  
12. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
13. Andreea M - www.dittanail.blogspot.ro

  Înainte de a încheia, vreau să vă reamintesc de concursul activ de pe pagina de Facebook a blog-ului. Mai multe detalii, găsiți aici. Vă aștept înscrierile. ^^

Ne revedem mâine cu postarea pentru colaborarea Nail Team Challenge.

Un comentariu:

  1. Cum poti spune ca nu ai desenat bine??Sunt superbe,mie mi se pare o silueta perfecta,ca sa nu mai zic de valuri!!Pup.

    RăspundețiȘtergere