21 februarie 2015

Nail Team Challenge - Inspired by someone close to you

Hello beauties, 

  Curând vom spune "Bun venit!" primăverii, așa că mi-am propus să dau startul modelelor florale. Postarea de astăzi, aduce în atenție colaborarea de weekend "Nail Team Challenge". Ideea temei îi aparține Andrei și se numește "Inspired by someone close to you". 



  Poate părea banal, dar prima persoană la care m-am gândit a fost mama. Manichiura realizată astăzi îi este dedicată ei și pasiunii pentru flori. Le tratează cu multă grijă și atenție și le dedică o bună parte din timpul ei liber. Înainte obișnuiam să o cert din cauza lor, dar în timp i-am înțeles pasiunea gândindu-mă la "nebunia" mea pentru nail art și oje.    
  De câțiva ani, se ocupă și de grădina din fața blocului în care stă. În fiecare primăvară, aceasta este plină de flori datorită ei. Și chiar dacă vecinii aruncă pe geam resturi menajere, ea nu se dă bătută. Uneori mă surprinde ambiția ei de a încerca să schimbe ceva.
  Ocazia aceasta a fost un prilej bun pentru a crea un model primăvăratic pe unghii, dedicat celei mai dragi ființe din viața mea. Gradient-ul subtil l-am realizat cu vopsele acrilice, iar sclipirile aproape insesizabile se datorează ojei Moyra #04. Florile sunt pictate cu vopsele acrilice Lidan și Daco. 



  Mai jos, am postat un colaj cu o parte din florile îngrijite de ea. De multe ori, mă roagă să le fac poze și să le păstrez pentru a știi perioada când au înflorit.

  
  Înainte de a încheia postarea, vă invit și pe la restul bloggerițelor pentru a afla ce persoană dragă le-a inspirat pe ele:


  1. Andra (Sophie) - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  2. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro/
  3. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
  4. Alina - www.venuschic.com
  5. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro/
  6. Ana Maria - http://the-adventures-of-a-lady.blogspot.ro/
  7. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
  8. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be/

Merci de vizită! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu