28 februarie 2015

Nail Team Challenge - 50 shades of green

Bună fetelor!


  Nu știu dacă pe voi vă influențează vremea de afară, dar mie una mi-a dat o stare total aiurea și nu am avut chef de absolut nimic și nici inspirație. Drept dovadă, săptămâna s-a încheiat și eu nu am mai postat nimic de sâmbăta trecută. Noroc cu Nail Team Challenge care m-a pus oarecum la treabă. Astăzi a venit rândul Andrei Kat să propună tema și anume: 50 shades of Green!  Inițial, chiar mi-am dorit să găsesc o modalitate de a crea 50 de nuanțe diferite, cu ajutorul vopselelor acrilice și a ojelor verzi din colecția mea, dar cum vă mărturiseam și la început, vremea și-a pus amprenta asupra stării mele de spirit. Așa că pentru astăzi, am pregătit ceva mai simplu cu ajutorul plăcuței BP-19 de la Born Pretty Store, pe care nu apucasem să o folosesc.  
  Din cele aproximativ 15 oje verzi din colecție, am selectat 2 texturate și anume: Pierre Rene Top Flex Sand Effect #02, cumpărată de pe Magiq și Moyra Vivid Sand #712 sau Summer Green. Am alternat cele 2 oje pe fiecare unghie, iar peste am ștampilat modelul întreg cu frunze, cu ajutorul ojei speciale Konad.


  Sunt convinsă că fetele au avut idei mai ingenioase de a aborda această temă și vă îndemn cu mare drag să le faceți o vizită.

  1. Andra Kat - https://andrakat.wordpress.com
  2. Iulia B. - http://iuliabeldean.blogspot.ro
  3. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
  4. Alina JustAnAngel - http://justanangel.net
  5. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
  6. Ella - www.ella-beautycorner.com
  7. Alyce - www.tara-minunilor.ro
  8. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  9. Andreea M- www.dittanail.blogspot.ro 

Un final de lună minunat să aveți! De mâine oficial vine primăvara!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu