31 ianuarie 2015

Nail Team Challenge - Recreate a mani by your favorite blogger/nail artist

Bună!

  După o absență de o săptămână, revin cu un nou model pregătit pentru cea mai recentă colaborare: Nail Team Challenge. Tema #4 a fost propusă de Ella și se intitulează: Recreate a mani by your favorite blogger/nail artist. Este una din temele mele preferate și am știut de la bun început ce model am să realizez. Manichiura a fost pregătită de pe data de 11 Ianuarie și am așteptat cu mare entuziasm acest weekend.

 

  Pentru început, vreau să vă mărturisesc că de când am cont pe Instagram, am descoperit multe persoane talentate în arta manichiurii creative. Una dintre acestea fiind Anja, deținătoarea paginii Lieve's polished Nails și a contului de Instagram Lieve91. M-au fascinat talentul și unghiile ei. Să nu mai spun de maniera simplă în care își prezintă modelele, dar în același timp având un aer profi. Vă invit cu mare drag să-i admirați munca și de asemenea, să o urmăriți. Deși prezintă o gamă variată de manichiuri pictate, mi-am îndreptat atenția asupra uneia care m-a atras în mod special. 
  În urmă cu 8 luni, publica pe contul de Instagram, o manichiură în care prezenta versiunea punk/rea/libertină a prințesei Jasmine din animația Aladdin. O abordare total inedită și o ocazie bună să recreez modelul ei. Mai jos aveți sursa de inspirație, folosită de Anja la vremea respectivă:

sursă
  Iar aici îi puteți admira unghiile, cât și modelul detaliat și extrem de bine realizat:

sursă
  La final, vă prezint versiunea recreată de mine și câteva detalii. Nu dețin oja folosită de ea și nici nuanța exactă, dar am apelat cu încredere la ceva asemănător: Ados Cosmetics #597. Un brand mai puțin cunoscut, cu oje de calitate și la prețuri mici. Pentru că nu am unghii spațioase ca ale Anjei, m-am conformat și am desenat modelul pe unghia de la degetul mare. Am folosit vopsele acrilice Lidan, o pensulă subțire și multă răbdare. Teama cea mai mare a unui nail artist/blogger sunt portretele. 
  Eu una recunosc, că este destul de dificil să redai cu exactitate anumite trăsături. Mai ales cele ale unui personaj deja cunoscut. Din păcate, nu am putut desena și corpul din cauza spațiului limitat.

  
Lista cu fetele înscrise:
  1. Ella - www.ella-beautycorner.com
  2. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
  3. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  4. Andra - http://andrakat.wordpress.com
  5. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro/
  6. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
  7. Andrea - http://andicolouryourlife.blogspot.ro
  8. Rita - https://addictedofbutterflies.wordpress.com
  9. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro

 Pe curând!

2 comentarii: