24 ianuarie 2015

Nail Team Challenge - Negative space nails

Hello beauties,

  Este sâmbătă, prima zi din weekend și a sosit timpul pentru tema #3 din cadrul colaborării Nail Team Challenge. "Negative space nails" se intitulează tema propusă de Mădălina. OPI Liquid Sand - Get your number, o texturată albastră, cu multe sclipiri holografice în compoziție și cu aspect ca de zahăr este oja de astăzi. Încerc să mă țin de promisiunea de a utiliza ojele neglijate sau care expiră până la finalul anului. Aceasta a fost cumpărată vara trecută și neîncercată bineînțeles...
  Vă mărturisesc că este prima dată când încerc modelul negative space. Tocmai de aceea, săptămâna aceasta am creat 3 modele diferite, dar pe blog am ales să public doar unul. Am patul unghial mult prea mic și nu mă simt în largul meu cu un astfel de model și nici nu mă reprezintă. Dar pentru toate există un început. Unghiile mele nu au ieșit foarte bine în pozele de mai jos, deoarece făcusem baie înainte și le aveam moi și transparente de la apă. De aici și aspectul ciudat din poze. Am aplicat și lacul într-un strat mult prea gros și mi-a făcut bule... 
  La această manichiură, am folosit scotch obișnuit și 2 straturi subțiri de ojă. Apoi m-am "înarmat" cu accesorii "bling-bling": glitter multicolor, pietricele, perluțe caviar argintii și strasuri Swarovski. Am lipit toate aceste ornamente pentru un efect mai glam.


Update: La rugămintea colegelor din blogosferă, am publicat și celelalte 2 modele negative space. Pentru cea de-a 2 abordare, am folosit top coat, benzi speciale și oja China Glaze - Flying Dragon.


  Pentru ultima abordare, am folosit lac matifiant de la Flormar și oja verde pal Golden Rose Paris Summer Collection #252. Cu ajutorul vopselei acrilice albe de la Lidan, am desenat câteva floricele și am lipit ținte de la Born Pretty Store.


  Sper să treceți cu vederea unghiile mele pe jumătate naked și să vă îndreptați atenția doar pe model. :)) 
  1. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
  2. Iulia B. - http://iuliabeldean.blogspot.ro/
  3. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro/
  4. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be/
  5. Andreea -  www.dittanail.blogspot.ro
  6. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
  7. Ella - www.ella-beautycorner.com
  8. Andrea - http://andicolouryourlife.blogspot.ro/
  9. Oanahttp://unghiutele.blogspot.ro/

 Un weekend minunat să aveți! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu