27 decembrie 2014

Winter birdies on a branch

Bună dragile mele,

  Sper că ați avut parte de un Crăciun minunat și ați fost cadorisite cu tot ce v-ați dorit. Eu am lipsit câteva zile din peisajul online, deoarece mi-am dorit o mică pauză. Am profitat de aceste zile de sărbătoare, am pregătit multe bunătăți și i-am avut alături pe cei dragi. Pentru unghiuțe nu prea am avut timp și nici chef, trebuie să recunosc și nici nu am purtat ceva deosebit de Crăciun. Doar o manichiură simplă, la care am folosit oja Zoya - Dream. 
  Însă azi dimineață, m-a "lovit" inspirația când priveam pe geam fulgii mititei ce se așterneau timid pe jos și bineînțeles că nu am putut să stau prea mult departe de oje și ustensilele de nail art. Inspirația a pornit de la vrăbiuțele care stau zgribulite în salcâmii din fața blocului în care locuiesc. Indiferent de anotimp, aceste mici vietăți sunt în permanență prezente și uneori îmi place să le observ, în timp ce savurez cafeaua. La modelul de azi, am desenat o astfel de scenă, dar cu mici schimbări. 
  Pentru fundal, am folosit oja Flormar nail enamel #423. Am utilizat foarte des această ojă în 2014, la diferite modele. Pentru a reda efectul de ninsoare, peste baza bleu am apelat la tehnica splatter, realizată cu ajutorul unei periuțe de dinți. Aveți tutorialul aici, ca să înțelegeți exact procedeul. Când totul s-a uscat, am aplicat lac matifiant pentru a desena mai ușor. Vrăbiuțele nu le-am pictat cenușii, așa cum sunt în realitate. Am preferat să ofer un strop de culoare întregului model și mici elemente, cum ar fi crenguța de vâsc și zăpada așternută peste ramurile uscate.


  Această manichiură este penultima realizată pe anul 2014. Zilele următoare, am să revin cu un ultim model special pentru Anul Nou. 

La mulți ani celor care poartă numele Ștefania/Ștefan!
V-am pupat!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu