20 decembrie 2014

Christmas Challenge

Bună frumoaselor,

  La începutul lunii Noiembrie, am dat o comandă pe Farmec și în coșul de cumpărături și-au făcut loc și 2 oje din colecția nouă de toamnă-iarnă: Santa's here și Tree's rock.  Recunosc, că am fost atrasă mai mult de denumirile lor, deși nu știam cum arată în realitate (le văzusem doar în pozele oficiale de lansare, de pe pagina de Facebook). Am așteptat momentul potrivit, pentru a prezenta una din ele chiar astăzi, în cadrul colaborării Christmas ChallengeÎn colajul de mai jos, găsiți lista cu fetele înscrise la această colaborare.  Santa's here este o ojă într-o nuanță de roșu închis, care se aplică cu ajutorul unei pensule subțiri și devine opacă la al 2-lea strat. Timpul de uscare este relativ mic, de 2-3 minute. La capitolul rezistență nu stă chiar atât de bine. Am aplicat-o fără să sigilez cu lac protector și până seara oja se tocise la vârfuri. Recomand folosirea unui strat de top coat după uscare, pentru a rezista mai bine. Personal, mi-ar fi plăcut să aibe în compoziție sclipiri discrete (sidef) sau puțin glitter, să redea acel aer de sărbători. Noua colecție cuprinde 7 nuanțe cu denumiri simpatice și de sezon și dacă sunteți tentate, le găsiți aici la prețul de aproximativ 5 lei/bucata.

Moșul din poza de mai sus, este o pilă de unghii de la Avon.
  
  Pornind de la denumirea ojei, am realizat un model care să se asorteze. Cam devreme pentru venirea Moșului, dar eram tare nerăbdătoare să-l desenez pentru prima dată. Pe 3 unghii, am aplicat Golden Rose Jolly Jewels #103 și cu ajutorul vopselelor acrilice, am pictat chipul lui Moș Crăciun și câteva cadouri. 

Ho! Ho! Ho! Santa's here!

  Eu totuși am ales să public și link-urile către blog-urile/canalele de Youtube a fetelor, deoarece mi se pare mai practic și mai ușor așa.
 1. Kleo - http://www.beautybykleo.com/
 2. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/ (that's me!)
 3. Oana S - https://www.youtube.com/user/babyduoll
 4. Iulia B - http://iuliabeldean.blogspot.ro/
 5. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro/
 6. Ioana A - http://addictedtomakeupro.blogspot.com/
 7. Romina - www.sparkleandlove.wordpress.com
 8. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro/
 9. Claudia - http://despreunghiitehnice.blogspot.ro/
 10. Andreea - www.dittanail.blogspot.ro
 11. Andra Katerina - https://andrakat.wordpress.com/
 12. Andreea C - http://intrendbydeea.wordpress.com/
 13. Anca - http://o-fata-simpla.blogspot.ro
 14. Daniela S - www.danamakeup.blogspot.ro
 15. Ana S Maria - http://the-adventures-of-a-lady.blogspot.ro/
 16. Ana F - https://www.youtube.com/user/AnaFieraru

Să fiți fete cuminți, că altfel nu vine Moșu'! ☺

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu