16 august 2014

Alphabet nail art challenge - Letter P

Bună!

  Am cam lipsit din peisaj zilele acestea și trebuie să mă pun la curent cu ultimele noutăți apărute pe blog-uri. Era cât pe ce să uit să scriu și postarea, deoarece aveam impresia că o am deja pregătită. Se mai întâmplă!
  Manichiura a fost realizată săptămâna trecută și am ales P de la Pinocchio. Pentru bază, am folosit Golden Rose Rich Color #17. Din păcate, telefonul meu nu a vrut să redea culoarea reală a ojei.
  "Pinocchio" este una dintre cele mai simpatice povești ale copilăriei. Prezintă viața unei simple păpuși din lemn care devine un băiețel adevărat. Acesta trece prin numeroase aventuri și află că este important să spună întotdeauna adevărul.  
Pentru că nu dispun de prea mult spațiul, am fost nevoită să desenez chipul lui pe unghia de la degetul mare, iar hăinuțele pe degetul mijlociu. 
  M-a amuzat procesul de realizare a modelului, deoarece am improvizat puțin. Trăsăturile lui le-am pictat cu vopsele acrilice de la Lidan, iar nasul a fost lipit separat. Acesta a fost realizat dintr-o bucată de hârtie pictată, lăcuită și decupată cu forfecuța. Pe unghia de la degetul mijlociu, am desenat salopeta lui Pinocchio, alături de papionul albastru. Pe celelalte unghii, am lipit ținte rotunde de dimensiune medie, peste care am aplicat ojă galbenă. La final, am sigilat manichiura cu un strat de lac cu efect de gel de la Golden Rose. 

  
  PS: Vă dați seama că manichiura a rezistat pe unghii, până am făcut pozele. Chiar dacă majoritatea modelelor realizate de mine au un aer mai copilăresc, să știți că nu le port și "în văzul lumii" așa. :) Colaborarea Alfabet este o oportunitate foarte bună pentru mine, pentru că pot exersa desenul pe unghii la o scară foarte mică.

  Lista fetelor înscrise la colaborare o găsiți mai jos:
  1. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
  2. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  3. Ella - http://beauty-corner-for-women.blogspot.ro
  4. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
  5. Andra - http://andrakat.wordpress.com
  6. Andra (Sophie) - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  7. Rita - http://addictedofbutterflies.wordpress.com/
  8. Andra (pink bijoux) - http://withlovebijoux.blogspot.ro/
  9. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.com/

Bye-bye!
xoxo

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu