03 iulie 2014

Review BornPrettyStore - Nautical water decals

Bună,

A sosit timpul să prezint un nou review, la ultimul model de stickere primite din partea celor de la Born Pretty Store. Cele primite spre testare, sunt perfecte pentru a crea o manichiură cu tematica Nautical. În trecut, am pregătit vreo 2 modele pentru o colaborare, dar pe atunci am fost nevoită să desenez în întregime toate detaliile. 
  Aceste water decal-uri minunate, m-au ajutat enorm la realizarea manichiurii de mai jos. Sunt ușor de folosit, fiind ideale pentru fetele care nu au foarte multă îndemânare la desen. 
  Pe site-ul lor găsiți o gamă completă de astfel de accesorii pentru unghii. Cele prezentate astăzi, sunt disponibile aici, la reducere. O folie cuprinde 15-20 de stickere (în funcție de dimensiunea lor), suficiente pentru 3-4 manichiuri cu unghii accent. De asemenea, pe spatele foliei se găsesc intrucțiuni în limba engleză.


  Modelul Nautical, a fost simplu de realizat. Am contribuit doar la desenatul bulinelor, steluțelor și a modelului chevron. Am utilizat 2 stickere și anume roza vânturilor pe degetul mijlociu și o ancoră pe inelar.


Site-ul asigură transport gratuit internațional și puteți beneficia de 10% reducere la o comandă, folosind codul BAX31.


Pe curând!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu