28 iunie 2014

Alphabet nail art challenge - Letter I

Salut fete dragi!

  Nici nu știu ce introducere să mai scriu! Pot doar să vă reamintesc, că astăzi are loc colaborarea Alfabet. Săptămâna trecută, vă arătam modelul de vară inspirată fiind de cuvântul Hawaii. Azi vă prezint un model nu tocmai purtabil, daaar care sper să vă amuze. 
  Litera I vine de la ....iguana! Daaa, am desenat o iguană! Nici nu credeam că o sa reușesc să dau de cap acestei manichiuri. Dar iat-o, a ajuns vedetă pe blog! :)) Nu simpatizez prea mult aceste viețuitoare și nici nu am avut ocazia să văd vreuna în real life. Sunt curioasă dacă voi, da! Aștept să-mi spuneți în comentarii. :D Să nu o mai lungesc cu vorba și să detaliez pe scurt, pașii ce au dus la realizarea modelului. Între timp, divulg faptul că manichiura am pregătit-o la începutul lunii, când unghiuțele mele erau rotunde.
  Am aplicat oja cu glitter verde de la China Glaze - This is Tree-Mendous. Apoi am căutat zeci de poze cu iguane și le-am salvat pe desktop pentru a mă inspira. Nu știu cât de corect am pictat-o dpdv anatomic, dar cred că este bine... Are cap, picioare și o coadă lungă. :)) Am realizat forma ei cu alb, încercând să o împart pe toate degetele. Când fundalul s-a uscat complet, am colorat cu verde deschis și ici-colo am adăugat pete mai închise. La final, am conturat-o cu verde închis pentru a evidenția trăsăturile ei. Top coat și voila iguana mea! 

  
  Fetele înscrise la tema zilei, sunt prezente ca în fiecare săptămână și vă invit să le faceți o vizită și lor.
  1. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
  2. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  3. Ella - http://beauty-corner-for-women.blogspot.ro
  4. Andreea - www.dittanail.blogspot.ro
  5. Andrea - http://andicolouryourlife.blogspot.ro
  6. Ana's Beauty Blog - http://ana-s-beautyblog.blogspot.ro
  7. Andra (Sophie) - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  8. Andra Katerina- www.andrakat.wordpress.com


XOXO

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu