21 iunie 2014

Alphabet nail art challenge - Letter H

Salut!

  Deși toată săptămâna am avut parte de o vreme ploioasă, azi vă propun o manichiură exotică, de vară. Modelul a fost pregătit pentru Colaborarea Alfabet. Litera H de azi, provine de la Hawaii. Am încercat să desenez un asfințit roșiatic, în care să surprind umbra palmierilor și a unui delfin. 
  Primul pas, a fost să aplic bază albă (Flormar Supermatte M103). Când s-a uscat, am dat un strat de lac matifiant. Cu acrilice și un burețel pentru fond de ten, am realizat gradient-ul simplu, pentru a reprezenta marea și apusul soarelui. Pasul următor, a fost să desenez palmierii, insula îndepărtată și delfinul, cu o pensulă subțire și cu vopsea acrilică neagră de la Daco. (este foarte pigmentată ♥ și la ea apelez întotdeauna pentru contur și detalii fine). 
  Pe degetul mare, am desenat flori exotice de hibiscus și am scris "Aloha". Acest cuvânt hawaiian, reprezintă o formă de salut, simbolizând în același timp și iubire, compasiune.


  Săptămâna aceasta, sunt mai puține fete înscrise, dar chiar și așa vă invit să le faceți o vizită. Sunt sigură că au pregătit modele minunate. ♥
  1. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  2. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
  3. Andreea - www.dittanail.blogspot.ro
  4. Ella - http://beauty-corner-for-women.blogspot.ro
  5. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
  6. Andrea - http://andicolouryourlife.blogspot.ro
  7. Ana's Beauty Blog - http://ana-s-beautyblog.blogspot.ro
  8. Andra Katerina - www.andrakat.wordpress.com
Un weekend frumos să aveți! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu