19 aprilie 2014

T.P.A. Group Challenge - Make your own nail polish

Salutare!

  Cu regret, vă informez că am ajuns la ultima temă din cadrul colaborării The Polish Addict Group Challenge. Mi-a făcut mare plăcere să iau parte în fiecare sâmbătă, pentru că datorită ei am putut încerca tehnici noi și am căpătat mai multă dexteritate. Totodată și imaginația mea a fost pusă la treabă, datorită temelor pe care le-am avut pe parcursul a 31 de săptămâni.
  Pentru astăzi, tema se intitulează "Make your own nail polish" - Fă-ți propria ojă. Nu am fost foarte inspirată și am optat pentru o variantă simplă la realizarea ojei. Aveam un lac de la Essence, care era pe terminate și am preferat să-l "sacrific" pe el. :D Pentru că nu am vrut să-mi distrug fardurile pe care le am, am optat pentru cel pulbere. Am ales 2 farduri sidefate (albastru și verde), le-am amestecat și le-am vărsat în sticluța cu lac. Am agitat bine și am adăugat și câteva paiete în culori asortate. Din păcate, fiind translucide nu se observă. 


  Datorită mixului dintre cele 2 culori, a ieșit un turcoaz simpatic, sidefat. Eu nu prea îndrăgesc ojele sidefate din cauza dungilor inestetice. Așa că imediat dupa uscarea ei, am dat un strat de lac matifiant de la Golden Rose. Ca să nu las prea simple unghiile, am ales o variantă ușoară de a schimba manichiura și am folosit kit-ul Konad. Modelul ștampilat este de pe plăcuța m78. Seamănă foarte bine cu un model water marble. :D Pentru că nu aveam o ojă aurie, mai consistentă...am optat pentru oja Golden Rose Nail art #129, folosită la trasarea dungilor. 
  La final, mi-am dat seama că manichiura mea seamănă foarte bine cu sariurile imprimate, purtate de indience. 


Am realizat un video reprezentând o scurtă recapitulare a  temelor interpretate de mine. Recunosc, că am omis 2 teme din întreaga colaborare.

 
  Mi-a părut rău să constat, că s-au înscris foarte puține fete la ultima temă:

1. Carla - http://carlasbeautybox.wordpress.com 
2. Rita - http://addictedofbutterflies.wordpress.com/
3. Valentina - http://www.tyanamakeup.blogspot.ro/
4. Iulia - http://iuliabeldean.blogspot.ro/
5. Teo - http://taitzel-make-up.blogspot.ro/
6. Mihaela - http://lacquerbuzz.com
7. Kinga - http://polish-blue-my-mind.blogspot.ro/
8. Andra - http://andrakat.wordpress.com
9. Alina - http://venuschic.blogspot.ro/

Vă pup și vă îmbrățișez cu drag și nu în ultimul rând, 
vă doresc Paște Fericit


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu