01 martie 2014

T.P.A Challenge - Reciprocal gradient

Hello!

  Long time no see! A trecut aproape o săptămână de la ultima postare. Îmi pare atât de rău că nu am avut timp pentru blog și nici pentru pictat unghiuțe. Le-am lăsat libere câteva zile, asta pentru că le-am scurtat din nou. Când le am așa mici, nu reușesc să desenez mai nimic pe ele. Am avut noroc cu tema de azi, "Reciprocal gradient" din cadrul colaborării The Polish Addict Challenge, că nu a trebuit să desenez vreun model. Este prima dată când încerc tehnica Degrade reciproc (cred că așa se traduce în limba română) și sunt cât de cât mulțumită de rezultat. Modelul nu este greu de realizat, dar necesită mai multă răbdare. Ca să nu vă plictisesc cu descrierea pașilor, am să vă atașez mai jos tutorialul pe care l-am vizionat înainte să mă apuc de manichiură.
  Dacă nu aș fi avut unghiuțele atât de scurte, probabil aș fi fost mai încântată de model, dar nici pozele nu au ieșit foarte bine, datorita luminii slabe de afară. Am optat pentru alb de la Flormar Supermatte M103, verde deschis, o ojă no name și verde închis de la Essence - Walk on the wild side. M-am folosit de benzile pentru unghii, de la Depozitul de frumusețe pe care le găsiți aici, la set de 5 bucăți/10 lei. Dungile sunt drepte în realitate, dar am ținut eu degetele strâmb și din această cauză se văd așa. :))
  În încheiere, vă mărturisesc că îmi place tehnica și sper să o mai repet cât de curând în nuanțe mai delicate. Voi ați încercat-o ? Cum vi se pare ?
  Și tutorialul promis:


    Și fetele înscrise la temă:
  1. Mihaela (Ela's Dreams) - http://elasdreams.blogspot.ro/
  2. Oana - http://wanna-nails.blogspot.com/
  3. Kinga - http://polish-blue-my-mind.blogspot.ro/
  4. Rita - http://addictedofbutterflies.wordpress.com/
  5. Iulia - http://iuliabeldean.blogspot.ro/
  6. Teo- http://taitzel-make-up.blogspot.ro
  7. Oana- http://unghiutele.blogspot.ro/
  8. Flori - http://blogbyflora.blogspot.ro/
    Și gata postarea mea! 

Vă pup și vă doresc o primăvară minunată!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu