16 martie 2014

Review Golden Rose Galaxy - #06 & #13

Bună dragelor,


  A venit timpul să prezint noile oje, care s-au adăugat colecției mele. Toate frumusețile din poza de mai jos, le-am cumpărat de pe site-ul 1001cosmetice
  Cea mai recentă gamă apărută la Golden Rose, poartă numele de Galaxy. Întreaga colecție, cuprinde 25 de oje, ce au în compoziție glitter din belșug în diferite culori. Astăzi am să vă prezint 2 dintre cele 7 cumpărate de mine. Acestea sunt: Golden Rose Galaxy #06 și #13. Am ales să le combin într-o manichiură simplă.   Golden Rose Galaxy #06, este o ojă lila, bogată în glitter de diferite dimensiuni, în nuanțe pastelate. Cele 25 de oje au fost împărțite în 4 categorii, deoarece dupa uscare au un finish aparte. Cea prezentată de mine, oferă aspect mat unghiilor când se usucă. Pentru o distribuire uniformă a glitter-ului, este recomandat să fie aplicată în 2 straturi. Metoda foliei de aluminiu este cea mai potrivită soluție pentru înlăturarea ei. 
  Golden Rose Galaxy #13, este o ojă roz închis spre fuchsia. Aceasta este mai specială față de cea prezentată anterior. Cei de la Golden Rose nu au fost zgârciți când au creat colecția Galaxy. Sticluța conține o explozie de glitter, în combinații interesante care captează atenția. După uscarea completă, ea are un aspect texturat, grunjos. 
  În această ojă cu efect de zahăr, se găsesc firicele mov, sclipici fin holografic și particule mai mari, aurii multicolore. În poze este aplicată în 2 straturi, dar recomand și 3.

 

sursă foto: http://giamakeup.blogspot.ro/
  Aceste oje sunt disponibile de la începutul lunii Martie pe 1001cosmetice, la prețul de 14 lei/buc.

Pe voi care vă atrage mai mult ? 
Sunteți încântate de această gamă lansată de Golden Rose?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu