24 noiembrie 2013

Beauty uk glam nails + Avon Color Trend top coat

Salutare fetelor,

  Astăzi vreau să vă prezint prima ojă Beauty uk pe care o dețin. Aceasta a fost achiziționată de pe BeautyUk Cosmetics, la reducere și face parte din colecția Glam nails. Acum o găsiți la prețul de 12 lei, alături de alte nuanțe din aceiași gamă. 
  Culoarea aleasă de mine se numește Gobstopper #66, un turcoaz închis. Oja are o consistență cremoasă, acoperă perfect din 2 straturi și are un aspect ușor semi-mat când se usucă. Sticluța are 9 ml, iar pensula este normală. La capitolul rezistență, nu vă pot spune prea multe, deoarece este prima zi când o port pe unghii. 
  Am ales să aplic peste această ojă, unul din top coat-urile cu glitter de la Avon Color Trend. Alegerea mea a fost Rose Golden. Nu mi se pare că i se potrivește acest nume, deoarece particulele de glitter și sclipiciul imită culoarea cuprului sau un auriu mai închis. Lacul are 8 ml și fiecare nuanță vine împachetată într-o cutiuță roz fuchsia. Le găsiți în ultimul catalog Avon, care este disponibil până pe 27 noiembrie. Gama are 5 lacuri strălucitoare, cu glitter și sclipici în diferite nuanțe. Prețul unui astfel de top coat este de 10 lei.


Denumirile lor sunt următoarele: auriu: Gold Flecked, argintiu: Silver Plated, auriu închis: Rose Golden, mov: Fuchsia Dazzle, albastru: Blue Bursts

  Voi dețineți vreo ojă Beauty uk sau vreunul din lacurile strălucitoare de la Avon?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu