12 octombrie 2013

T.P.A. Challenge - Inspired by celebrity nails

Hey girls!

  Iată că a sosit și prima zi de weekend și odată cu ea și tema pentru colaborarea The Polish Addict Group Challenge. Astăzi fiecare participantă va prezenta o manichiură inspirată de la o celebritate. 
  La Hollywood sunt multe doamne/domnișoare cu manichiuri, pregătite special pentru festivitățile la care iau parte. Întotdeauna sunt realizate de profesioniști și arată impecabil. Eu am ales sa reproduc 2 modele de la 2 dive. 
  Prima este Bella Thorne, o adolescentă care joacă in filme marca Disney. Știu de ea de la nepoțica mea, care se uita la un serial cu aceasta. Pentru mine nu contează vârsta, atâta timp cât îmi place persoana și stilul ei. Iar Bella Thorne, este o fată stilată, drăguță și care poartă mereu manichiuri frumoase, când se află pe covorul roșu. 
  La gala Kids Choice Award 2013, aceasta a ales să poarte un model simplu, dar de efect. Mai exact un french realizat cu o ojă bleu și una argintie. 

sursă: Google Image Search

Close-up:

sursă: Google Image Search

  A doua celebritate este Fergie, componenta trupei Black Eyed Peas. Nu are rost să vă mai spun despre ea, pentru că sigur știți anumite lucruri. Cea mai recentă veste, este că aceasta a devenit mămica unui băiețel (Axl Jack). Soțul ei este actorul Josh Duhamel. Am ales să reproduc manichiura pe care Fergie a purtat-o în imaginea de promovare a propriei colecții de oje (Fergie by Wet N Wild Color Collection 2012). Unghiuțele mele nu au formă stiletto ca ale ei, dar sper să vă placă interpretarea mea. :)

sursă: Google Image Search
Scuzați imaginea care se reflectă. :)) Dar sticluța are efect de oglindă și mi se vede telefonul :))
  Mai jos aveți lista fetelor care au decis să ia parte la această provocare.

1.Iulia - http://iuliabeldean.blogspot.ro/
2. Agota - http://www.nailglaze.com
3. Oana - http://wanna-nails.blogspot.com/
4. Andra (Sophie) - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
5. Mihaela - http://lacquerbuzz.com
6. Rita - http://addictedofbutterflies.wordpress.com/
7. Roxy(Beautylicious) - http://roxy-ch.blogspot.ro
  
   Vă doresc un weekend minunat! Mulțumesc de vizită ;)
  
  P.S.: Mai aveți timp până pe 25 Octombrie, să vă înscrieți la concursul organizat pe pagina de Facebook. Pentru detalii, accesați acest link.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu