10 octombrie 2013

Inspired by a perfume

Bună dragelor!

  V-ați gândit vreodată, să realizați o manichiură inspirate fiind de un parfum? Eu da și asta vreau să vă prezint astăzi. De când dețin blog-ul și pagina de Facebook, am tot luat parte la diferite colaborări, cu teme inspirate din toate domeniile.
  Inspirația mea de astăzi, a plecat de la parfum Only imagine de la Avon. L-am văzut în catalog, mi-a plăcut sticluța feminină decorată cu volanaș, cât și culoarea în degrade. Așa că am făcut rost de o mostră și am fost fericită să constat că mirosul este pe placul meu. L-am comandat, iar când am intrat în posesia lui, am observat că și cutia de depozitare se asorta la fel de frumos ca sticluța. 
  De aici a pornit și ideea de a realiza acest gradient. Cum vă mărturiseam și în alte dăți, întodeauna realizez modele în degrade din culori acrilice. Am avut și încercări cu oje, dar nu mi-a plăcut efectul și am renunțat. Tehnica burețelului cu ajutorul acrilicelor, are multe plusuri din partea mea. Culorile se îmbină muult mai frumos, burețelul poate fii reutilizat (se spală cu apă și se lasă la uscat) și este foarte ușor de realizat, chiar și pentru o doamnă/domnișoară neexperimentată. Timpul de realizare și de curățare a cuticulelor este mic. Eu am realizat degradeul + top coat în 10 minute. (aveam unghiile date cu bază albă și lac matifiant, uscate complet). Curățarea cuticulelor se face la fel de repede. Cu mâna sub apă călduță și cu un bețișor de bambus (durată: 5 minute). Singurul minus pe care o are tehnica burețelului cu acrilice, sunt culorile. Acestea sunt limitate față de oje.
  Pe inelar, m-am jucat puțin cu pensula subțire și am realizat un model ce seamănă cu un fluturaș. :)


  Produse folosite:


(Nu fac reclamă la produs și nici nu-l promovez în această postare. A fost folosit doar pentru a arăta sursa de inspirație a manichiurii.)

V-am pupat!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu