31 august 2013

T.P.A. Group Challenge: Inspired by Pop Art

Hello, hello!

  Sunt foarte bucuroasa sa va anunt, ca de astazi voi lua parte la o noua colaborare. Ea apartine Georgiei si poarta denumirea de "The Polish Addict Group Challenge" sau T.P.A. Sper din suflet sa particip si sa reusesc sa realizez toate temele. Va fi o adevarata provocare. 
  
  O provocare draguta si putin dificila, a fost si tema de astazi "Inspired by Pop Art". Mai jos va prezint interpretarea mea, care sper sa fie pe placul vostru. Pentru realizarea modelului, m-am inspirat si din alte manichiuri postare pe internet, cat si din anumite colaje Pop Art. 

  Cateva indicatii despre realizare:
  • degetul mare: modelul sub forma de colaj colorat. Am folosit placuta Konad m84 pentru a stampila buzele si benzi argintii.
  • degetul aratator: oja China Glaze Sunsational - Sun of a Peach + oja alba no name + acrilice
  • degetul mijlociu: oja alba no name + instrument puncte + ochi desenat cu acrilice sub forma de sticker. Banuiesc ca stiti cum se realizeaza un sticker. Pe o bucata de plastic, dati 1-2 straturi de top-coat. Dupa uscare, desenati ce model doriti voi, (in cazul meu, ochiul), cu acrilice sau oje. Apoi sigilati cu inca un strat de top coat. Lasati sa se usuce complet (de preferabil peste noapte). A 2-a zi, dezlipiti sticker-ul de pe bucata de plastic, il taiat in forma dorita si-l aplicati pe unghie. 
  • degetul inelar: oja galbena no name + stampila no name cu model stelute + acrilice.
  • degetul mic: oja China Glaze - Texture, Itty, Bitty & Gritty + puncte albe.
  And that's it! My Pop Art manicure!  

  
 Inspiratie:  Astept cu drag, parerile voastre in sectiunea comentarii.
xoxo

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu