17 august 2013

Colaborare 31 teme de manichiuri: Recreate a manicure you love

Buna dragelor, 

  Postarea aceasta, este dedicata ultimei teme din cadrul colaborarii 31 de teme de manichiuri. Da, am ajuns la finalul colaborarii, din pacate. Asa cum va spuneam si saptamana trecuta, nu am participat de la prima tema. Motivul a fost ca nu aveam cont de Facebook si nu stiam. Insa mereu vedeam la celelalte bloggerite postarea de sambata. :) Mi-a facut placere sa fac parte din aceasta colaborare. Datorita ei, am avut ocazia sa realizez anumite modele pentru prima data.
  Pentru astazi, avem de reprodus o manichiura pe care o iubim (fie una personala, fie a unei colege din blogosfera). Au fost multe pareri cu privire la interpretarea ei, insa intr-un final s-a ajuns la o intelegere.
  Eu am ales-o pe Roxana, de fapt am ales unul din modele realizate de ea in cadrul acestei colaborari. Este vorba despre modelul pe care ea l-a pregatit pentru tema "Inspired by artwork" - Tree of craziness. A fost cam greu sa redau exact detaliile folosite de ea, asa ca m-am ghidat dupa pictura. Nu mi-a iesit la fel de frumos ca originalul, insa ma bucur ca am realizat si ultima tema.

   Va invit cu drag si la restul fetelor:
  1. Anca - http://o-fata-simpla.blogspot.ro/
  2. Andra- http://andrakat.wordpress.com
  3. Maya Makeup - http://mayadumitrescu.blogspot.ro/
  4. Agota - http://www.nailglaze.com
  5. Ana Maria - http://unghiutelemele.blogspot.ro/
  6. Carla - http://sunafterstormblog.blogspot.ro
  7. Diana - http://cherryqueendee.blogspot.ro/
  8. Alina -  http://alinaluibrumarel.blogspot.ro/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu